Beginpagina
Wat is Hunenhof ?
Geschiedenis
Organisatie Hunenhof
Contact met bestuur
Accommodatie
Gebruikers
Vaste activiteiten
Maandelijkse activ.
Actueel Hunenhof
Fotoalbum
Gastenboek
Interessante links

Bestuur:

Het bestuur van de Stichting Hunenhof bestaat uit onafhankelijke personen

Dhr. C. (Kees) van de Wiel, voorzitter

Dhr. J. (Jan) Schapendonk, penningmeester

Dhr. H. (Harrie) van Delft, secretaris

Mw. W. (Wilhelmien) Marti

Dhr. J. (Jan) Smit, 2e penningmeester

 

Mw. J. (Sjan) van Gessel, coördinator vrijwilligers/accommodatie; woont vergaderingen van het bestuur bij.

 

Vrijwilligers 

De Stichting Hunenhof drijft voornamelijk op de medewerking en inzet van senioren die een deel van hun vrije tijd gebruiken om de activiteiten binnen Hunenhof te kunnen realiseren.

Dat is erg belangrijk. Denk maar eens aan het schenken van koffie, thee en andere versnaperingen; klaarzetten van tafels en stoelen voor bijeenkomsten en vergaderingen; zorg voor het functioneren verschillende apparatuur in de accommodatie; het beheer van de stichting en zorg voor de toekomst van Hunenhof; het onderhouden van contacten met andere (senioren-) organisaties en de gemeente.

Kortom om het geheel goed te kunnen laten draaien hebben we de medewerking van al deze vrijwilligers hard nodig. Hunenhof is hen zeer erkentelijk voor deze inzet.

Belangrijk is natuurlijk dat de groep vrijwilligers op peil blijft. Vandaar langs deze weg ook aan u de vraag: hebt u (veel) vrije tijd en wilt u deze op een zinvolle manier gebruiken: neem eens contact op met Hunenhof. Dan kan via deze site (zie: contact ) maar u kunt natuurlijk ook opbellen of ’n keer langs gaan bij de zaal (zie: Beginpagina).

 

Stichting Hunenhof  | info@hunenhof.nl